Anita Kaandorp BewustzijnsCoach in Alkmaar

No one will believe in you until you do!

Over Anita Kaandorp BewustzijnsCoach

Anita Kaandorp BewustzijnsCoach valt onder de rubriek coaching in Heerhugowaard.

Anita Kaandorp is de drijvende kracht achter Anita Kaandorp Bewustheidscoach. Toen ik destijds gestopt ben als actief twirlsporter ben ik me gaan ontwikkelen als coach. De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen mogen volgen waaronder in 2015 heb ik mijn certificaat behaald als Life Coach. In 2015 heb ik de opleiding Transformatieve conflictoplossing gevolgd. Ook heb ik in 2019 de opleiding In het licht van de Akasha gevolgd en deze opleiding heeft mij nog meer tools gegeven om nog dichter bij mezelf te komen.

Als Bewustzijn coach biedt ik de volgende diensten aan:

- MENTALE COACHING. Tijdens een intake gesprek kun je aangeven waaraan je wilt werken en wat je eventuele knelpunten/conflicten zijn tijdens je sport of je privé leven. Na de intake kan jezelf bepalen of je aan de coaching wilt beginnen.

- ONLINE COACHING. Je kan kiezen of je online wilt coachen of op locatie wilt coachen.Online coaching word de toekomst.

- PERSOONLIJKE COACHING. Een voordeel van deze vorm van coaching is dat we elkaar zien en dat je dit kan ervaren als een vorm van persoonlijke coaching.

- AKASHA READING. De Akasha kronieken zijn toegankelijk voor iedereen en het is niet zo dat je paranormaal hoeft te zijn. Iedereen kan zijn eigen Akasha kronieken openen en daarmee leren werken. Het werken met je eigen Akasha geeft je ontzettend veel mogelijkheden.

Dus ben je op zoek naar een coach dan ben je bij Anita Kaandorp Bewustheidscoach aan het juiste adres.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anita Kaandorp BewustzijnsCoach uit de rubriek coaching uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Mary Zeldenrust-Noordanusstraat 62 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57563448.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anita Kaandorp BewustzijnsCoach zijn o.a. :