Anka anna kunst in Heerhugowaard

Anka van der Hoeven Digitale tekeningen

Over Anka anna kunst

Anka anna kunst valt onder de rubriek tekenbureau uit Heerhugowaard.

Bent u op zoek naar een mooie digitale tekening? Dan bent u bij Zazzle aan het juiste adres.

Mijn naam is Anka van der Hoeven. Ik ben altijd psychatrisch verpleegkundige geweest maar ben gepensioneerd. Ik maak digitale tekeningen van voornamelijk vrouwenfiguren.

Mode en modeaccessoires zoals hoeden, tassen, schoenen, sieraden en kapsels uit veel verschillende periodes inspireren mij heel erg. De tekeningen die ik maak krijgen vorm door het volgen van mijn gevoel en lijnen weg te halen en daarna weer opnieuw te zetten. Hierdoor ontstaat er een vorm waarbij ik mij erg verbonden bij voel.

De tekeningen die ik maak zijn allemaal te koop. De kosten van de tekeningen zijn afhankelijk van het formaat, druktechniek en natuurlijk het materiaal waar het op wordt gedrukt.

Wilt u graag meer informatie of een overzicht zien van mijn werken? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.

Neem ook eens een kijkje op mijn Zazzle pagina:


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anka anna kunst uit de rubriek tekenbureau uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Roze flamingo 156 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46250932.

Diensten en producten voor tekenbureau

Trefwoorden die horen bij Anka anna kunst zijn o.a. :