Autorijschool Ako in Heerhugowaard

Autorijschool Ako uit Heerhugowaard heeft geen profiel.

Wat doet Autorijschool Ako in Heerhugowaard

Autorijschool Ako is een rijschool uit Heerhugowaard. Men is gevestigd aan de Krijtmolen 26. Het telefoonnummer van Autorijschool Ako in Heerhugowaard is 06-23502410.

Is Autorijschool Ako in Heerhugowaard uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerhugowaardonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Autorijschool Ako in Heerhugowaard valt onder de rubriek rijschool. Een rijschool uit Heerhugowaard levert onder andere :

Bij ons kunt u terecht voor: - Rijbewijs B schakel of automaat - Opfriscursus voor zowel theorie als praktijk. Dit kunnen wij voor jouw betekenen: - Een betaalbare en goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is, waarin het “nieuwe rijden” en “ het nieuw rijexamen” volledig zijn geïntegreerd. - Je rijdt met een BMW 3 serie, voorzien van airco, climatcontrol en navigatie door het examengebied Alkmaar en omgeving. - De gehele rijopleiding is opgebouwd volgens een bepaald systeem, waardoor het allemaal overzichtelijk en te bevatten is. - Uiteraard word je thuis, op je werk of op school opgehaald en weer afgezet. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review