Cynthia's Beautysalon in Heerhugowaard

Cynthia's Beautysalon: Uw professionele wax- en schoonheidsspecialiste en kapster.

Over Cynthia's Beautysalon

Cynthia's Beautysalon valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Heerhugowaard.

Bent u toe aan een heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling, of wilt u weten wat goed voor uw huid is? Dan bent u bij Cynthia's Beautysalon aan het juiste adres.

Mijn naam is Cynthia. Ik werk als schoonheidsspecialiste en kapster en ik ben natuurlijk het gezicht achter Cynthia's Beautysalon. Hiervoor heb ik jarenlang in loondienst gewerkt maar ik vond zelf dat het tijd werd om mijn droom waar te maken en voor mezelf te beginnen. Toen is Cynthia's Beautysalon opgestart.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en beschermt ons tegen de kou, warmte, UV stralingen en druk. De huid is dus erg belangrijk, dus waarom zou u daar niet goed voor zorgen? In mijn salon kunt u o.a. terecht voor: Gezichtsbehandelingen, mani- en pedicure behandelingen, shellac en de waxbehandeling.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cynthia's Beautysalon uit de rubriek schoonheidssalon uit Heerhugowaard is gevestigd aan de brandpunt 64 achterin bij Dio drogist in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43151430.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Cynthia's Beautysalon zijn o.a. :