Energyflow in Heerhugowaard

Energyflow: Dagelijks actieve yogalessen exclusief aan vrouwen.

Over Energyflow

Energyflow valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Heerhugowaard.

Energyflow is een yogastudio die dagelijks actieve yogalessen exclusief aan vrouwen geeft. Energyflow heeft als stijl een sierlijke vorm van yoga, waarin de beweging vloeiend gehouden wordt om de energie te laten stromen. Dit zorgt ervoor dat we in de authentieke flow van onszelf komen.

De inspanning tijdens de yogales, zal zorgen voor ontspanning. Energyflow wil graag dat u geniet van het effect van de lessen en minder focust legt op de uitvoering. Uw conditie zal verbeteren door deze lessen. Yoga wordt door veel mensen gebruikt als alternatief voor fitness. Energyflow adviseert u om een flesje water mee te nemen, zodat u het vochtverlies tijdens de lessen kunt aanvullen.

Energyflow biedt diverse vormen yoga aan zoals G-flow yoga en hormoon yoga. Daarnaast kunt u bij Energyflow terecht voor coaching, yoga workshops, een high tea en stoelmassage.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag aan Energyflow? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Energyflow uit de rubriek gezondheidscentrum uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 2 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-572299.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Energyflow zijn o.a. :