Energyflow in Heerhugowaard

Energyflow uit Heerhugowaard heeft geen profiel.

Wat doet Energyflow in Heerhugowaard

Energyflow is een gezondheidscentrum uit Heerhugowaard. Men is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 2. Het telefoonnummer van Energyflow in Heerhugowaard is 072-572299.

Is Energyflow in Heerhugowaard uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerhugowaardonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Energyflow in Heerhugowaard valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Heerhugowaard levert onder andere :

Energyflow is een yogastudio die dagelijks actieve yogalessen exclusief aan vrouwen geeft. Energyflow heeft als stijl een sierlijke vorm van yoga, waarin de beweging vloeiend gehouden wordt om de energie te laten stromen. Dit zorgt ervoor dat we in de authentieke flow van onszelf komen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

  • MiDo Personal Gym

    MiDo Personal Gym biedt een persoonlijke aanpak op maat aan.. Trefwoorden van MiDo Personal Gym : online sportcoach, online sportcoaching, afvalcoach, afvalcoaching, box begeleiding, box lessen, sport coaching, sportbegeleiding, sportbegeleider, lifestyle coaching, voedingscoaching, voedingscoach, .

    tel. 06-11761227, Nachtegaalstraat 17, 2025VE in Haarlem

    Meer over MiDo Personal Gym contact website