Entertainment Producties Doesburg in Heerhugowaard

Entertainment Producties Doesburg: Workshops en voorstellingen.

Over Entertainment Producties Doesburg

Entertainment Producties Doesburg valt onder de rubriek entertainment uit Heerhugowaard.

Entertainment Producties Doesburg is een bedrijf, gebaseerd op de vier pijlers van theater, circus, film en televisie, gericht op het amusement van het publiek. Het entertainen van jong én oud! De drijvende kracht achter Entertainment Producties Doesburg is Kevin Doesburg. Kevin heeft een grote passie en dat is het entertainen van mensen. Dit doet hij als acteur, maar ook als schrijver, regisseur en producent. Kortom, een creatieve duizendpoot, die gericht is op maar één ding … Entertainment!

Zo heeft Kevin diversen theatershows gemaakt, zoals: "De Verhalenverteller - Circus op Stelten" en "Leef je Droom". Daarnaast kunt u Kevin Doesburg ook inhuren voor uw eigen project als schrijver, regisseur en acteur. Voor meer informatie over deze voorstellingen en boekingsmogelijkheden kunt u een kijkje nemen op zijn website www.entertainmentproductiesdoesburg.nl

Bij Entertainment Producties Doesburg kunt u onder andere ook terecht voor:

- Theaterworkshop: Hoe wordt je een ander karakter? Door middel van lichaamshouding, mimiek en stemgebruik gaat dit lukken. Samen met Kevin gaat u hiermee aan de slag.

- Clownerie workshops: Creëer je eigen clownskarakter.

- Workshops Theater maken: Hoe zet u uw idee om tot een echt theaterstuk? Tijdens deze workshops krijgt u diverse tips en trucs hoe u dit dient aan te pakken

- (Straat) artiest: Op zoek naar een artiest voor uw evenement? Kevin staat graag voor u klaar

- Teambuilding: Een actieve workshops voor uw personeel of team. Tijdens deze workshops leert uw team beter samen te werken en te communiceren.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Entertainment Producties Doesburg.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Entertainment Producties Doesburg uit de rubriek entertainment uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Neslaan 15 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41674139.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Entertainment Producties Doesburg zijn o.a. :