Hondentrimsalon Favoriet in Heerhugowaard

Voor een hondvriendelijke vachtverzorging!

Over Hondentrimsalon Favoriet

Hondentrimsalon Favoriet valt onder de rubriek dierverzorger uit Heerhugowaard.

Mijn naam is Brenda Bottema, het gezicht achter Hondentrimsalon Favoriet. Ik heb mijn trimsalon aan huis. De trimsalon beschikt over de modernste apparatuur waaronder grote staande föhns, in hoogte verstelbare tafels en een in hoogte verstelbaar bad.

Voor u de hond bij mij in de salon brengt dient u deze goed te hebben uitgelaten en tevens aangelijnd te brengen. We zullen samen gaan bespreken wat de gewenste behandeling is, helaas is het niet mogelijk om bij de behandeling aanwezig te zijn. Naast honden kunt u ook met uw kat of konijn bij mij terecht.

Naast het trimmen van uw hond biedt ik ook nog andere behandelingen aan waaronder: * Anaalklieren uitdrukken * Het gebit van uw hond schoonmaken * Oren schoonmaken en eventueel controleren op ontstekingen.

Uiteraard kunt u ook tussendoor bij mij terecht voor het weg laten knippen van het haar bij de ogen of de oren te laten uitplukken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondentrimsalon Favoriet uit de rubriek dierverzorger uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Coryluslaan 38 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24415745.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondentrimsalon Favoriet zijn o.a. :