Hondentrimsalon Nudos in Heerhugowaard

De salon voor de vachtverzorging van uw hond, kat en knaagdier!

Over Hondentrimsalon Nudos

Hondentrimsalon Nudos valt onder de rubriek dierverzorger uit Heerhugowaard.

Hondentrimsalon Nudos is een vakkundige gediplomeerde salon sinds 1998 voor alle rassen groot en klein gespecialiseerd in spaniels en plukrassen en kniprassen Liefde voor het dier en kwaliteit staan bij ons voorop. Naast de vachtverzorging van uw hond verzorg ik ook de vacht van uw kat of knaagdier. In mijn salon werk ik uitsluitend met hypoallergene natuurlijke producten op aloƫ-vera basis van het Merk K9 competition. alles is bij mij mogelijk voor uw viervoeter, van alleen nagels knippen of bijwerken tot aan een volledige spa behandeling met massage. mijn salon is van alle gemakken voorzien, verstelbare tafels en bad. afzuigsysteem , airco wij werken met de beste materialen en laatste technieken. en beschikken over een EHBO diploma voor dieren. een aantal keren per jaar volg ik ik extra scholing om mijn kennis nog verder uit te breiden en mijn leerlingen de laatste trends bij te leren

Naast het trimmen van uw huisdier ben ik ook regelmatig te vinden op wedstrijden en tentoonstellingen, heeft u binnenkort met uw hond een show en zoekt u iemand die de hond showklaar kan maken ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. ik won diverse prijzen in binnen en buitenland waaronder 4 x best in show trimmer en 3x Benelux kampioen spaniels. tevens ben ik lid van het nederlandse trimteam, samen met 3 top collega's ben ik uitgekozen om nederland te gaan vertegenwoordigen op de wereldkampioenschappen hondentrimmen in oktober 2017.

Tevens geef ik regelmatig leuke workshops voor collega trimmers en onderhouds lessen voor honden eigenaren, en geef ik als docent les aan de trimacademie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht mijn Facebookpagina of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondentrimsalon Nudos uit de rubriek dierverzorger uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Stationsplein 99/110 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-5723801.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondentrimsalon Nudos zijn o.a. :