Hondentrimsalon Nudos in Heerhugowaard

Hondentrimsalon Nudos uit Heerhugowaard heeft geen profiel.

Wat doet Hondentrimsalon Nudos in Heerhugowaard

Hondentrimsalon Nudos is een dierverzorger uit Heerhugowaard. Men is gevestigd aan de Stationsplein 99/110. Het telefoonnummer van Hondentrimsalon Nudos in Heerhugowaard is 072-5723801.

Is Hondentrimsalon Nudos in Heerhugowaard uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerhugowaardonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Hondentrimsalon Nudos in Heerhugowaard valt onder de rubriek dierverzorger. Een dierverzorger uit Heerhugowaard levert onder andere :

Hondentrimsalon Nudos is een vakkundige gediplomeerde salon sinds 1998 voor alle rassen groot en klein gespecialiseerd in spaniels en plukrassen en kniprassen Liefde voor het dier en kwaliteit staan bij ons voorop. Naast de vachtverzorging van uw hond verzorg ik ook de vacht van uw kat of knaagdier. In mijn salon werk ik uitsluitend met hypoallergene natuurlijke producten op aloƫ-vera basis van het Merk K9 competition. alles is bij mij mogelijk voor uw viervoeter, van alleen nagels knippen of bijwerken tot aan een volledige spa behandeling met massage. mijn salon is van alle gemakken voorzien, verstelbare tafels en bad. afzuigsysteem , airco wij werken met de beste materialen en laatste technieken. en beschikken over een EHBO diploma voor dieren. een aantal keren per jaar volg ik ik extra scholing om mijn kennis nog verder uit te breiden en mijn leerlingen de laatste trends bij te leren lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander dierverzorger

  • Hondentrimsalon Favoriet

    Voor een hondvriendelijke vachtverzorging!. Trefwoorden van Hondentrimsalon Favoriet : honden trimsalon, katten trimsalon, konijnen trimsalon, vachtverzorging hond, vachtverzorging kat, nagels knippen hond, gebit schoonmaken hond, hondentrimsalon.

    tel. 06-24415745, Coryluslaan 38, 1702VN in Heerhugowaard

    Meer over Hondentrimsalon Favoriet contact website