Kind In Zijn Kracht in Alkmaar

Coaching | bijles | remedial teaching

Over Kind In Zijn Kracht

Kind In Zijn Kracht valt onder de rubriek coaching in Heerhugowaard.

Welkom bij Kind in zijn kracht.

Mijn naam is Nancy Ruiter en ik ben de drijvende kracht achter deze kleinschalige praktijk. Ik ben een ervaren leerkracht die de passie heeft om ieder kind binnen zijn eigen mogelijkheden te laten groeien. Ik ben resultaat gericht, transparant en betrokken.

Mijn doel is : dat jouw kind door middel van tijdelijke hulp te bieden, zichzelf weer durft te vertrouwen en dat leren minder frustraties oplevert.

Heeft jouw kind een steuntje in de rug nodig? Of weer even wat succesjes opdoen zodat zijn zelfvertrouwen weer groeit? Dan ben je bij Kind in zijn kracht aan het juiste adres.

Bijles door een ervaren leerkracht die buiten het hokje durft te mee te denken met jouw kind die centraal staat. Een extra les waar gewerkt wordt aan reken-, spelling- of leesvaardigheden. Ik sluit naadloos aan bij de leerdoelen die ook in de klas aan bod komen.

De afgelopen 15 jaar heb ik naast werkervaring opdoen ook meerdere opleidingen gevolgd, zodat ik een ruim aanbod kan aanbieden. Naast bijles kun je bij mij ook terecht voor :

#coaching #remedial teaching ( rekenen, spelling, technisch lezen en begrijpend lezen) #diagnostisch onderzoek ( achterhalen waar de leerachterstand zit ) #beelddenk onderzoek #sta sterker training ( ik leer anders voor beelddenkers) #visuele screening ( FD, oog samenwerking ) en begeleidingstraject

De remedial teaching vindt veelal plaats tijdens schooltijd op de maandagen. Vaak kan er ook verlof worden aangevraagd voor de coaching gesprekken en diagnostisch onderzoek tijdens schooltijd.

De bijles vindt altijd plaats na schooltijd. We zoeken samen naar een geschikt moment. Mijn voorkeur gaat uit naar een strippenkaart : jouw kind is dan verzekerd van 5 of 10 aaneengesloten sessies met een plan van aanpak en voortgangsverslag. Losse bijles komt sporadisch voor, maar is ook mogelijk als een specifiek onderdeel ( bijvoorbeeld delen/keren, metriek stelsel , werkwoordspelling etc.) aandacht nodig heeft.

Voel je welkom meer informatie te verzamelen op de website en / of facebook pagina.

Neem je zelf contact met mij op als ik ook iets voor jouw kind kan betekenen ? Met warme groet, Nancy Ruiter


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kind In Zijn Kracht uit de rubriek coaching uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Rijperwaard 221 in alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31678611.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kind In Zijn Kracht zijn o.a. :