KleurenTips in Heerhugowaard

KleurenTips uit Heerhugowaard heeft geen profiel.

Wat doet KleurenTips in Heerhugowaard

KleurenTips is een coaching uit Heerhugowaard. Men is gevestigd aan de Aquamarijn 78. Het telefoonnummer van KleurenTips in Heerhugowaard is 06-30930483.

Is KleurenTips in Heerhugowaard uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerhugowaardonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

KleurenTips in Heerhugowaard valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Heerhugowaard levert onder andere :

Welkom bij Kleurentips! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Susanne Groen zaterdag 7 oktober 2017

4,5 sterren

“Het kleuradvies wat ik van Betty kreeg was een echte eye opener. Betty leidt je stap voor voor stap naar een kleurenpalet die bij je huid en ogen past. Het effect van de goede kleur is ontzettend gaaf en geeft je zelfvertrouwen een boost. Je uitstraling krijgt voor je ogen een opfrisser waardoor je nooit meer andere kleuren wilt. Betty is een professionals die heel overtuigend en op de juiste manier je meeneemt in de wereld van kleur en persoonlijkheid. De setting is fijn en gezellig en je voelt je meteen op je gemak. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Richard Schouten donderdag 28 september 2017

4,5 sterren

“Betty is vriendelijk en gastvrij en zorgt dat je jezelf op je gemak voelt. In eerste instantie dacht ik geen baat te hebben bij een kleurenanalyse. Na de presentatie van Betty over de achterliggende gedachtes en de aanpak werd het mij duidelijk. Door de kleurenanalyse van Betty weet ik nu waarom bepaalde kleuren kleding niet passen bij mij en waarom ik mij daarin ook niet prettig voel. Ik kijk nu eerst naar de kleuren van de kleding, dit voorkomt miskopen. Want door de belichting in de winkel kan kleding mooi staan, maar bij daglicht ziet het er toch anders uit. Sinds ik alleen de kleuren koop die bij mij passen, heb ik geen miskopen meer. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Agnes van der Lingen dinsdag 27 juni 2017

4,5 sterren

“Betty neemt echt de tijd voor je tijdens een kleuradvies. Ze geeft persoonlijke tips. Zodat je zelf goed kunt zien welke kleuren wat voor je doen en welke niet. Dat doet ze respectvol en enthousiast.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Mandy donderdag 22 juni 2017

4,5 sterren

“Ik heb een onwijs leuke ervaring gehad bij Kleur en tips! Verrassend en openbarend. Onwijs blij met het advies dat ik heb gekregen. En dit wordt op een gezellige manier gegeven door een professional!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Ilse Duijn maandag 12 juni 2017

4,5 sterren

“In mei 2017 ben ik bij KleurenTips voor een kleuradvies geweest. Dat was niet alleen een gezellige, maar vooral ook een leerzame en heel verrassende middag! Betty dringt je niet een bepaalde mening op, maar laat je stap voor stap zelf ontdekken welke kleuren je het beste staan. Ik had nooit gedacht dat je juiste kleurkeuze zo'n enorm verschil maakt voor je uitstraling! Ik heb Betty's tips toegepast op mijn kleding, bril en haarkleur, en sindsdien regent het complimentjes! Met het kleurenstalenboekje als leidraad krijg je weer echt plezier in het kopen van kleding en het verzorgen van je uiterlijk.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 5 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Ander coaching

  • Mahalo!

    Mahalo! is een buro voor levenskunst; trainingen, lezingen en consulten.. Trefwoorden van Mahalo! : levenskunst buro Noord-Scharwoude, buro levenskunst Noord-Scharwoude, hoog sensitiviteit Noord-Scharwoude, hoog sensitieve kinderen Noord-Scharwoude, coaching kinderen hoog sensitiviteit Noord-Scharwoude, coaching energiewerk Noord-Scharwoude, kindercoaching Noord-Scharwoude, ouderschapscoaching Noord-Scharwoude, .

    tel. 0226-313465, Anna van Saksenstraat 95, 1723KT in Noord-Scharwoude

    Meer over Mahalo! contact website