Langen Koel & Vrieshuis in HEERHUGOWAARD

Langen Koel & Vrieshuis gevestigd in Heerhugowaard. Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen BV werkt volgens de HACCP normering voor opslag van levensmiddelen.

Over Langen Koel & Vrieshuis

Langen Koel & Vrieshuis valt onder de rubriek opslag in Heerhugowaard.

Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen BV maakt zich met zijn 58 jaar ervaring de ideale partner voor bedrijven, door op maat gemaakte oplossingen en persoonlijke aandacht per klant.

Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen BV werkt volgens de HACCP normering voor opslag van levensmiddelen. Deze kwaliteitscriteria is voor ons bedrijf het uitgangspunt. Met de HACCP als uitgangspunt, innovatieve werkmethodes, een hoge graad van flexibiliteit en een grote mate van betrokkenheid kent Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen BV een vaste klantenkring. Een team van vakbekwame en enthousiaste medewerkers staan met woord en daad voor u klaar. Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen BV beschikt over een totaal van 16 geconditioneerde cellen, met een totale capaciteit van 42.000 m3.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Langen Koel & Vrieshuis uit de rubriek opslag uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Middenweg 576A in HEERHUGOWAARD. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-5741514.

Diensten en producten voor opslag

Trefwoorden die horen bij Langen Koel & Vrieshuis zijn o.a. :