Meatballs en Zo in Heerugowaard

Meatballs en Zo: Foodtruck & catering.

Over Meatballs en Zo

Meatballs en Zo valt onder de rubriek catering uit Heerhugowaard.

Meatballs en Zo is een foodtruck en cateringbedrijf uit Heerhugowaard/Alkmaar. Meatballs en Zo maakt meatballs in a cup. Meatballs en Zo kan als gehaktbal specialist de lekkerste rund, kip en half om half gehaktballen.

Meatballs en Zo biedt een uniek concept aan: Ball's in a cup. Dit zijn 2 ballen in een beker (soort ijsbeker) met boterjus, sat├ęsaus of tomaten salsa. U krijgt daarbij versgebakken brood, speciaal gemaakt door bakkerij Jos Rood uit Alkmaar. De meeste ingredi├źnten die Meatballs en Zo gebruikt, zijn biologisch, puur natuur en met zorg ingekocht.

U heeft keuze genoeg bij Meatballs en Zo maar buiten de kaart om biedt Meatballs en Zo gerechten nog meer gerechten aan. U kunt onder andere kiezen uit een kaasfondue van oude Beemsterkaas of de MeatballBurger. De trailer die Meatballs en Zo gebruikt als foodtruck, is een klassieke paardentrailer. Het is een rode postkoets met een hoogglans zwart dak en antieke details. De foodtruck heeft een unieke uitstraling. Toch maakt de smaak beleving Meatballs en Zo speciaal.

U kunt bij Meatballs en Zo ook kiezen voor een complete BBQ exclusief chef op locatie. U kunt zo ontspannen genieten van een compleet verzorgde BBQ. U heeft hier zelf geen werk van en dat is wel zo fijn. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Meatballs en Zo? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Meatballs en Zo uit de rubriek catering uit Heerhugowaard is gevestigd aan de IJsbeer 2 in Heerugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52817606.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Meatballs en Zo zijn o.a. :