Memory Bodycasting in Heerhugowaard

Elk beeld heeft zijn eigen verhaal

Over Memory Bodycasting

Memory Bodycasting valt onder de rubriek kunstenaar in Heerhugowaard.

Bepaalde momenten in je leven vragen erom om vastgelegd te worden. Een geboorte, huwelijk of een andere belangrijke gebeurtenis waarbij je het leven viert, maar ook de dood. Die hoort immers eveneens bij het leven.

Zo’n moment vraagt om een tastbare herinnering: een 3D-beeld dat je in gedachten weer even terugbrengt naar dat ene moment van toen.

Ik ben Jennifer Heinze en met 21 weken zwangerschap verloor ik mijn zoon. Van zijn voetjes zijn destijds afdrukken gemaakt. Als ik daarnaar kijk voel ik verdriet, maar ook heel veel trots. Hij is altijd bij mij. Daarin word ik gedragen. Hij zal altijd deel uitmaken van ons gezin. En door die afdrukken, ook op een tastbare manier. Dat gun ik anderen ook. Zijn sterven heeft achteraf de geboorte ingeluid van "Memory Bodycasting".

Achter elk beeld zit een uniek verhaal. Bekijk voorbeelden via mijn website. Denk aan: Een handenbeeld of handenkrans, gezichtsmasker, een torso of een zwangerschapsbuik.

Wil je je alvast laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten vastleggen?

Je vindt mij in Heerhugowaard. Neem contact met mij op doormiddel van de gegevens hier rechts op de pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Memory Bodycasting uit de rubriek kunstenaar uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Eiland van Inti 32 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25484481.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Memory Bodycasting zijn o.a. :