MiDo Personal Gym in Haarlem

MiDo Personal Gym biedt een persoonlijke aanpak op maat aan.

Over MiDo Personal Gym

MiDo Personal Gym valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Heerhugowaard.

Het team van MiDo Personal Gym bestaat uit 2 neven die een grote passie hebben voor sport. Het gaat om Mike Groeneveld en Dominique van Maas. Zij hebben al jarenlang ervaring en veel kennis in de (top)sport wereld. Deze delen zij graag voor u.

Momenteel zijn we ook in Heerhugowaard gestart.

Het motto van MiDo Personal Gym is: Be the best you can be!

Wanneer u kiest voor de begeleiding van MiDo Personal Gym dan krijgt u zeer krachtige resultaten. De aanpak die gebruikt wordt is altijd een persoonlijke aanpak. MiDo Personal Gym biedt een totaalpakket voor uw gezondheid en geest aan.

De diensten die MiDo Personal Gym aanbiedt ziet u hieronder terug:

- Strength & conditioning. - 24/7 online coaching. - Afvalcoaching. - Boxing. - Workshops & seminars. - Revalidatie & preventie.

Visie:

Met de juiste toewijding en motivatie kan iedereen het perfecte lichaam creƫren wat zij of hij voor ogen heeft. Dat is de visie van MiDo Personal Gym. Het lichaam is dan in balans door middel van fysieke training, mentale gesteldheid en voeding.

Bekijkt u de website www.midopersonalgym.nl voor meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u contact op voor de mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MiDo Personal Gym uit de rubriek gezondheidscentrum uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Nachtegaalstraat 17 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11761227.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij MiDo Personal Gym zijn o.a. :