Pomweld Las- & Snijtechniek in HEERHUGOWAARD

Pomweld Las- & Snijtechniek uit HEERHUGOWAARD heeft geen profiel.

Wat doet Pomweld Las- & Snijtechniek in HEERHUGOWAARD

Pomweld Las- & Snijtechniek is een gereedschap uit Heerhugowaard. Men is gevestigd aan de Zeppelinstraat 10. Het telefoonnummer van Pomweld Las- & Snijtechniek in HEERHUGOWAARD is 072-5760290.

Is Pomweld Las- & Snijtechniek in HEERHUGOWAARD uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerhugowaardonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Pomweld Las- & Snijtechniek in HEERHUGOWAARD valt onder de rubriek gereedschap. Een gereedschap uit Heerhugowaard levert onder andere :

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Tamar vrijdag 3 juli 2020

0,5 sterren

“waardeloos bedrijf geen antwoord grote bek krijg je willen niks en verkeerde indoen spullen ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Jesse Prins donderdag 27 juli 2017

0,5 sterren

“Bagger slechte Service! Slechte zaak over onderstaande situatie die is voorgevallen als je notabene 2 EWM Pico's TIG machines koopt waarvan er een kapot is. Nou kan dit gebeuren maar vervolgens bel je Pomweld op voor feedback wat te doen? Word netjes te woord gestaan en verzocht deze machine op te sturen maar ben hem dan wel 3 weken kwijt terwijl ik er elke dag mijn boterham mee moet verdienen! Er word naar geen enkele oplossing gezocht om mij verder te helpen om mijn werk voort te kunnen zetten. Vervolgens belt er een vertegenwoordiger van jullie op met het zelfde verhaal en mij niet verder kan helpen dan aan te geven dat ik hem op moet sturen. Gaf wel aan dat ik hem eventueel bij een andere dealer kon laten repareren " omdat het EWM wereldwijde garantie zou moeten bieden" Gevraagd om deze bij een andere EWM dealer te laten maken en dit was na mijn uitleg over de situatie gelukkig geen probleem. Andere vertegenwoordiger van een EWM dealer gesproken en die gaf aan dat jullie Pomweld niet voor de eventuele reparatie of leen kosten van een leen machine zou opdraaien??? Slechte service baggerslecht. Jammer dat deze dozenschuif techniek ten kosten gaat van een klant....en als jullie zo doorgaan zullen er meer volgen. Een andere EWM dealer was gelukkig wel bereid om mij verder op weg te helpen en mij een leenmachine uit te lenen zodat hij gerepareerd kan gaan worden onder garantie van EWM en ik door kon gaan met mn werk. Koop niks meer bij jullie. Jammer Jesse ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.