Pop Up Slaapfeest in Heerhugowaard

Pop Up Slaapfeest | Voor het allertofste slaapfeest met een gouden randje!

Over Pop Up Slaapfeest

Pop Up Slaapfeest valt onder de rubriek feestwinkel in Heerhugowaard.

Pop Up Slaapfeest Eindelijk het is zover, jij mag een slaapfeestje geven. Samen zijn met je beste vrienden, een feest bouwen terwijl het buiten al donker wordt en waar tijd geen rol speelt. Jullie gaan een prachtig tentenkamp bouwen in de woonkamer met de thema`s van Pop Up Slaapfeest.

En dat al vanaf € 13,- per tentje met een thema!

Pop Up Slaapfeest Wij verhuren complete pakketten, vanaf €13,- per tentje met een thema, om een origineel indoor slaapfeestje in tentjes te houden in het door jouw gekozen thema! De pakketten zijn compleet en eenvoudig om te zetten. Op deze manier wordt het een geweldig en origineel feest waar gegarandeerd nog heel lang over gesproken wordt.

De slaaptentjes zijn zelf gemaakt en daardoor robuust en makkelijk op te zetten. Bij het maken hebben wij er op gelet dat je helemaal in het tentje kan liggen. Hierdoor heb je ook nog een beetje privacy.

Bij Pop Up Slaapfeest kan je maximaal 12 tentjes huren. De huurprijs is €13,- per tentje met thema. Dit is inclusief tentje, luchtbed en matrashoes.

De thema's bij Pop Up Slaapfeest zijn onder andere:

- TikTok

- Fortnite

- Harry Potter

- Unicorn

- Disco Land

- Superhelden

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pop Up Slaapfeest uit de rubriek feestwinkel uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Pinksterbloem erf 9 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42801636.

Diensten en producten voor feestwinkel

Trefwoorden die horen bij Pop Up Slaapfeest zijn o.a. :

Nieuws van Pop Up Slaapfeest in Heerhugowaard

De betoverende wereld van Pop Up Slaapfeest

De betoverende wereld van Pop Up Slaapfeest

Maak kennis met de mooiste Slaapfeestjes van Noord-Holland