praktijk de levensvisie in Broek Op Langedijk

Om je in je vrouw-zijn weer beschermd en bemind te voelen

Over praktijk de levensvisie

praktijk de levensvisie valt onder de rubriek coaching in Heerhugowaard.

Linda Abrol is de drijvende kracht achter Praktijk de Levensvisie. Het is de visie van Linda dat elke vrouw een kostbaar, uniek en krachtig wezen is. En dat ze het waard is zich weer beschermd en bemind te voelen en vitaal en gelukkig te zijn.

Linda wil samen met jou onderzoeken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jij vanuit je innerlijke rust weer de blije, vrije, liefdevolle, gezonde versie van jezelf kunt zijn.

De werkwijzen van Linda zijn inzetbaar bij allerlei klachten. U kunt hierbij denken aan een trauma, conflict, verlies, overgang, burn-out, verandering enzovoort.

Elke therapie, coaching en healing-werkwijze is bij Praktijk de Levensvisie gebaseerd op wetenschappelijk bewezen effectieve technieken. Deze technieken zijn ontworpen om je middels een Hoge Energie Frequentie weer open te doen staan voor je natuurlijke staat van zijn.

De volgende werkwijze wordt aangeboden door Praktijk de Levensvisie:

- De Journey Methode

- HEF High Energy Frequency©

- HEF SOul Body Card© Reading

- Creation Coaching

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency). Er kan hierdoor een nieuwe samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot:

- Innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig en een beschermd en bemind gevoel.

Kortom, tot emotionele, fysieke, energetische en mentale gezondheid. Misschien wel tot een hele nieuwe dimensie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

praktijk de levensvisie uit de rubriek coaching uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Vreekesweid 1 in Broek op Langedijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-58929319.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij praktijk de levensvisie zijn o.a. :