Shalina Groenveld in Heerhugowaard

Voeding & opvoeding | Leefstijlcoach voor ambitieuze moeders

Over Shalina Groenveld

Shalina Groenveld valt onder de rubriek coaching in Heerhugowaard.

Voel je je geregeld moe en futloos? Wil je het liefst in je bed blijven liggen? Word je moe van het gezeur van de kinderen? Weet je niet precies wat normaal eten is en wat jij en je kinderen nodig hebben? Word je soms gek van de gedachtes dat het toch nooit lukt, waardoor je steeds weer terugvalt in oude eetgewoontes en denkpatronen? Sta je weer in de supermarkt niet wetende wat je koken moet?

We hebben het allemaal druk. We willen hard werken, voor de kinderen zorgen, het huishouden op de rit houden, een leuke relatie onderhouden, met vrienden wat leuks doen en wellicht ook nog ergens een keer sporten. Je kent het vast ook, waar halen we de tijd vandaan om alles gedaan te krijgen wat we zo graag willen? Hoe krijgen we meer rust in ons leven om de zaken voor elkaar te krijgen?

Herken je dit?

Hoe zou het zijn als je 's morgens vol energie zit om leuke dingen te doen met de kinderen? Hoe zou het zijn dat je echt kunt genieten van het geklets van je kinderen? Hoe zou het zijn dat je weer kunt vertrouwen op jezelf, dat je weet wat goed voor je/jullie is, maar ook weet wat gezonde voeding is? Dat je vol vertrouwen en met plezier je kinderen opvoed!

Dat gun ik echt iedereen. Zo zou het ook moeten zijn! Ik ga je helpen! Om je plezier en energie weer te vinden en leuke dingen te ondernemen met je gezin.

Boek vandaag je gratis gesprek met mij. Klik hier rechts door naar mijn website.

Liefs Shalina


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shalina Groenveld uit de rubriek coaching uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Van Necksingel 13 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18742152.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Shalina Groenveld zijn o.a. :