Sterk met Carolien in Hoorn

Ieder kind verdient het om te stralen als een ster!

Over Sterk met Carolien

Sterk met Carolien valt onder de rubriek coaching in Heerhugowaard.

Sterk met Carolien is de coachingpraktijk waarbij de hulp van paarden wordt ingezet. Samen met mijn therapiepaard Feletha en uw kind gaan we aan de slag door middel van leuke en praktische oefeningen. Tijdens deze oefeningen reageert mijn paard op o.a. de emoties en lichaamstaal van uw kind. Op deze manier leert uw kind hoe hij of zij reageert in bepaalde situaties en hoe hij of zij misschien beter kan reageren maar ook het leren omgaan met bijvoorbeeld driftbuien, onzekerheid of angsten zullen worden meegenomen. Ik kijk naar wat uw kind nodig heeft! Daarnaast ben ik ook kindertrainer Mindfulness oftewel bewuste aandacht. Nieuwsgierig wat dat inhoud? En wat dat voor uw kind kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Hoe fijn zou het zijn wanneer uw kind; * het weer leuk vindt om met andere kinderen te spelen en daardoor blij thuis komt. * weer lekker in zijn/haar vel zit. * zo veranderd dat het ook weer gezellig is in huis. * goede resultaten haalt op school. * kan vertellen wat hem/haar dwars zit. * vol zelfvertrouwen en met plezier naar school gaat. * vol zelfvertrouwen iedere situatie tegemoet kan treden.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sterk met Carolien uit de rubriek coaching uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Oliemolen 123 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 15564030.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sterk met Carolien zijn o.a. :

Nieuws van Sterk met Carolien in Hoorn

Referentie kinesiologie behandelingen

Referentie kinesiologie behandelingen

Referentie van een dame van 15 jaar.

Blog van Sterk met Carolien

Blog van Sterk met Carolien

''Ontspanning bij kinderen is belangrijk, voor je kind en ook voor jou.''