The 1:1 Diet | Mariska Kraft van Ermel in Hoorn

Afvallen in Heerhugowaard met Het 1 op 1 Dieet met Mariska

Over The 1:1 Diet | Mariska Kraft van Ermel

The 1:1 Diet | Mariska Kraft van Ermel valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Heerhugowaard.

Mariska Kraft van Ermel is consulent bij 1:1 Diet afslankpraktijk. Door haar eigen ervaring kan ze vol overtuiging zeggen dat The 1:1 Diet er weer voor heeft gezorgd dat ze weer in balans is.

Ben je op zoek naar een coach een consulent die je kan helpen bij gezond afvallen? Of wil je graag een gezonde leefstijl en op gewicht blijven? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij The 1:1 Diet | Mariska Kraft van Ermel.

Ik geef je door middel van het juiste stappenplan de persoonlijke begeleiding. We zullen wekelijks contacten hebben. Deze zijn belangrijk. Niet alleen om te kijken wat er die week is afgegaan. Maar ook om samen te kunnen sparren en maatwerk met elkaar af te spreken. Ik wil je en geef je graag een duwtje in de rug, door middel van eventuele tips en adviezen, om toch door te gaan wanneer het een keer lastig wordt of je het moeilijk hebt.

Ik vind het belangrijk om jou te motiveren en goed naar jou te luisteren, om er zo samen voor te gaan en vol te houden.

Naast het afvallen leer je ook 'gewoon' en gezond en lekker te eten. Want het is de bedoeling natuurlijk om de kilo's eraf te houden.

Gun jij jezelf ook een gezond gewicht en een gezonde leefstijl? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The 1:1 Diet | Mariska Kraft van Ermel uit de rubriek gezondheidscentrum uit Heerhugowaard is gevestigd aan de Nieuwe Steen 25 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22528322.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij The 1:1 Diet | Mariska Kraft van Ermel zijn o.a. :