Coaching met mijn paard Feletha en kinesiologie bij mij thuis

Mooie terugkoppeling en bevestiging voor de combi voor mij.

 Coaching met mijn paard Feletha en kinesiologie bij mij thuis

De afgelopen 1,5 jaar werk ik steeds meer met een combinatie van coaching met mijn paard Feletha en kinesiologie bij mij thuis.

Laatst kreeg ik van een moeder terug dat haar zoon gezegd had dat hij de coaching bij Feletha leuker vond, maar het idee had dat hij bij mij thuis er meer aan had. Mooie terugkoppeling en bevestiging voor de combi voor mij.

Dit is per persoon/kind natuurlijk weer anders, maar de mogelijkheid om op deze manier meer maatwerk te kunnen leveren wordt ik erg blij van. Vaak wordt hetgeen waar we bij mij thuis aan gewerkt hebben ook bevestigd bij Feletha en komen we er op terug door middel van praktische oefeningen waardoor er meteen geoefend kan worden en er met een succeservaring en handvatten weer naar huis wordt gegaan.

Geplaatst op donderdag 14 april 2022.

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Heerhugowaard. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

Lees meer over Sterk met Carolien.