De Verhalenverteller "Sinterklaas is ontvoerd'' .

"Sinterklaas is ontvoerd"

De Verhalenverteller

Alle voorbereidingen zijn gemaakt. De slingers zijn opgehangen, de stoel is versierd en de ballonnen zijn opgeblazen. Nadat zijn liedjes zijn gerepeteerd, wachten Kevin "De Verhalenverteller" en de kinderen gespannen op de komst van Sinterklaas. Maar... hij komt niet!

Plots gaat de telefoon. Het blijkt de ontvoerder van Sinterklaas te zijn. Hij heeft een hekel aan Sinterklaas en heeft een plan verzonnen om wraak op hem te nemen. Samen met het publiek moet Kevin "De Verhalenverteller" drie raadsels oplossen om Sinterklaas te kunnen bevrijden. Alleen dan kan het feest doorgaan!

Een spannende voorstelling vol raadsels en Sinterklaas liedjes. Lukt het om Kevin en zijn publiek om Sinterklaas te bevrijden?

Doelgroep : 3 t/m 8 jaar

Lengte : 45 minuten

Thema : Sinterklaas

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Stuur dan een mail naar offerte@entertainmentproductiedoesburg.nl

Geplaatst op maandag 28 september 2020.

Over Entertainment Producties Doesburg

Dit bericht is geschreven door Entertainment Producties Doesburg. Het bedrijf valt onder entertainment uit Heerhugowaard. Trefwoorden van Entertainment Producties Doesburg uit Heerhugowaard : theatertour, theaterworkshop, clownerie workshop, workshop theater maken, straat artiest, teambuilding, solovoorstelling, leren acteren .

Lees meer over Entertainment Producties Doesburg.