Schoonmaakdiensten

wij geven tijdelijk 5 procent korting aan onze nieuwe klanten.

Schoonmaakdiensten

Wij zijn een multiculturele jonge organisatie met duidelijk vastgestelde verantwoordelijkheden. Wij staan snel en direct voor het beoogde doel op uw vragen en/of opdrachten te reageren.

Tijdelijk 5% korting aan nieuwe klanten...... en nog meer.

Wij komen graag in gelegenheid en geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

Wij zijn maatschappelijk betrokken en geven 1% van onze totale winst aan de voedselbank, en wij helpen eenzame ouderen met verschillende soortactiviteiten.

Onze Werkwijze

In overleg met u stellen wij een werkprogramma op. Hierin worden de werkzaamheden en frequenties in overleg en geheel op basis van de wensen van u vastgelegd.

Onze bedrijfsinspecteur komt om de 3 maanden langs om te controleren en evalueren over de kwaliteit en flexibiliteit van onze schoonmaakmedewerkers.

Wij gaan voor de beste kwaliteit en deskundigheid van geleverde werkzaamheden. Onze werknemers zijn verplicht om 2x per jaar een feedbackformulier te laten invullen door desbetreffende verantwoordelijke persoon van u bedrijf.

Geplaatst op vrijdag 21 juni 2019.

Over Dünya Schoonmaakbedrijf

Dit bericht is geschreven door Dünya Schoonmaakbedrijf. Het bedrijf valt onder schoonmaakbedrijf uit Heerhugowaard. Trefwoorden van Dünya Schoonmaakbedrijf uit Heerhugowaard : interieurreiniging, interieur reiniging, interieurverzorging, glasbewassing, glazenwassers, kantoor schoonmaak, schoonmaak zorginstelling, bedrijfshallen schoonmaak, schoonmaak onderwijsinstellingen,.

Lees meer over Dünya Schoonmaakbedrijf.